top of page
Handleiding NSpeaker-02.png

Gebruikshandleiding

Algemeen

Deze handleiding is bedoelt voor de voor het gebruik van de NSpeakers NS-BL-01 en NS-BL-02. Alle NSpeaker zijn volledig en op kleine schaal met de hand gebouwd van reststromen van de Nederlandse Spoorwegen. Hierdoor is ieder product uniek en kan sporen van gebruik vertonen. Niet gek voor een product waar de afgelopen 20 jaar dagelijks op is gelopen.

 

Alle NSpeakers worden getest en zorgvuldig ingepakt voordat ze verzonden worden. Desalniettemin kan het gebeuren dat er iets mis gaat tijdens het transport. Neem in dat contact op via de mail. Gooi nooit een NSpeaker weg!

 

Neem contact op zodat de onderdelen weer een nieuw leven kunnen krijgen. Alle NSpeakers hebben 2 jaar garantie op fabricagefouten. 

Gebruik

(1) Steek een geschikte adapter in de stroomadapter ingang en (2) schakel het apparaat in met de aan/uit schakelaar door deze op ‘on’ te zetten.

 

Je kunt verbinding maken met de NSpeaker door of (3a) een 3.5mm jack kabel aan te sluiten op de AUX ingang of door (3b) verbinding de maken met bluetooth. Ga hiervoor naar de bluetooth instelling op het apparaat waarmee je verbinding wilt maken en maak verbinding met WONDOM.

 

Zodra er verbinding is gemaakt kun je (4) het volume aanpassen met de volumeknop. Gebruik altijd een geschikte netadapter  (12V/3A met een 5.5x2.5mm plug)! Het niet gebruiken van de juiste adapter kan schade toebrengen aan de speaker.   

Problemen met verbinden

Het kan zijn dat het even duurt voordat er verbinding wordt gemaakt met de NSpeaker. Mocht het niet lukken, probeer dan opnieuw door de NSpeaker uit te schakelen en opnieuw op te starten.  

Mocht dit niet werken of loop je tegen een ander probleem aan. Neem dan contact op via info@ceriellucker.com

Dan neem ik contact op om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. 

bottom of page