NSpeaker

Een bluetooth speaker uit een trein

Deze bluetooth speaker laat zien dat gebruikte onderdelen prima opnieuw gebruikt kunnen worden in nieuwe producten.

Zo hebben deze luidsprekers al 40 dienstjaren gedraaid zonder dat je het ziet of merkt. En met een kast die is gemaakt van reststroken vloerpaneel, kan hij zeker tegen een stootje.

Had je dat gedacht toen je hem zag? 

Het is tijd voor een ander geluid

Reststukken vloerpaneel
Zoek zelf een adapter
Omroepluidsprekers

Bij het vernieuwen van een treinvloer blijven er stroken over. Een reststroom die perfect geschikt is voor behuizingen.

Na 40 jaar trouwe dienst zie je geen slijtage aan deze luidsprekers. Zonde om niet nog eens te gebruiken.

Een adapter kun je los kopen. maar ik daag iedereen uit eentje te zoeken die je toch al in huis hebt en niet gebruikt.

Tijdlijn

Als de luidsprekers zijn geoogst kan de productie en de verkoop beginnen. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, houd ik je op de hoogte en ben je de eerste wanneer de voorverkoop begint! 

Zijn 40 jaar oude trein luidsprekers eigenlijk wel te gebruiken in een bluetooth speaker? De manier om daar achter te komen is er een te bouwen en er naar te luisteren. Het resultaat was ongelofelijk.

Dit project staat nog in de kinderschoenen. Daarom een overzicht van de verschillende fases om de NSpeaker in jullie huis te krijgen.

Begin volgend jaar gaat de NS beginnen met het ontmantelen van de oude sprinters en het 'oogsten' van de onderdelen die opnieuw gebruikt gaan worden. Dan komen ook de eerste luidsprekers vrij.

Ik wil zo veel mogelijk mensen de kans geven om deze speaker in het echt te zien. Zo kunnen jullie zelf zien wat allemaal mogelijk is wanneer je onderdelen hergebruikt. Samen met de NS gaat deze speaker op pad!

Blijf op de hoogte

Wil je niks missen over dit project? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief. Hiermee houd ik je op de hoogte op welke beurzen deze speaker is te vinden en wanneer hij in de verkoop gaat!

© 2020 by Ceriel Lucker